Soittovalmis

SOITTOVALMIS

Toimitamme kitarat & bassot

soittovalmiiksi säädettyinä!

Soittovalmis

SOITTOVALMIS

Toimitamme kitarat & bassot

soittovalmiiksi säädettyinä!


MAHTAVA ETU, JONKA SAAT VAIN MUSAMAAILMASTA


Kun tilaat uuden sähkökitaran, akustisen kitaran tai basson Musamaailmasta, soitinrakentajamme säätää sen sinulle soittovalmiiksi ennen toimitusta.

Mielestämme on itsestäänselvyys, että hankkiessasi uuden soittimen, saat sen oikein säädettynä. Siksi olemme jo yli 35 vuoden ajan käyneet läpi jokaisen meiltä uutena ostetun sähkökitaran, akustisen kitaran ja basson. Jokainen soitin tarkastetaan ja säädetään ammattitaitoisen soitinrakentajan toimesta.

Musamaailma - House of Rock - Since 1985NÄIN SE TOIMII:

 

1: TILAA

Tilaa meiltä haluamasi soitin. Autamme mielellämme sinua löytämään juuri itsellesi sopivan! Soittotuntumaan ja sointiin vaikuttavia ominaisuuksia on paljon, mutta ei hätää: Tiimissämme on vuosikymmenten ja tuhansien kitaroiden verran kokemusta ja näkemystä, josta sinä hyödyt hankintaa tehdessäsi.

 

2: KERRO TOIVEESI

Kassalle päästyäsi voit lisätä tilaukseesi toiveita tai kommentteja. Jos haluat soittimesi valmiiksi jossain muussa kuin standardivireessä, mainitse asiasta. Tykkäätkö erityisen matalasta actionista? Haluatko, että asennamme ostamasi kielet? Soitinrakentajamme laittaa uuden soittimesi soittovalmiiksi rautaisella ammattitaidolla.

 

3: SOITTAMAAN!

Kun lähetyksesi saapuu, saat heti nauttia uudesta soittimestasi! Vältät tuskailun väärien säätöjen tai huonon soittotuntuman kanssa. Tuomme itse maahan kaikki uutena myymämme kitarat ja bassot, joten pystymme seisomaan sanojemme (ja tuotteidemme laadun) takana 100-prosenttisesti.

Kaikki tämä siksi, että saat soittimesi sellaisessa iskussa kuin pitääkin ja voit keskittyä olennaiseen, eli soittamiseen.

 

Uusi kitara