Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Ukulele kompista sooloon - Julkunen - Rantanen

Lisää kuvia

Ukulele kompista sooloon - Julkunen - Rantanen
34,50 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Varastossa
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
ISBN 9789527063484, Nuotti, Ota haltuun useita eri musiikkityylejä ukulelella! Etene säestyksestä sooloihin. Paljon tietoa myös ukulele-yhtyesoitosta. Kovakantinen kirja, 200 sivua
Lue lisää
TAI
Voit maksaa myös erissä
8.95€/kk - TiliOsta nyt. Maksa myöhemmin!

Toimitamme kaikki kitarat ja bassot soittovalmiiksi säädettyinä!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kaikenikäisten keskuudessa yleistynyt, yhteisöllisyyttä lisäävä ja hyvää mieltä tuottava ukuleleharrastus sai lisäpontta viime vuonna ilmestyneestä Suuresta ukulelekirjasta, jonka odotettu jatko-osa Ukulele kompista sooloon - tekniikkaa ja tarinoita on nyt täällä! Kokeneiden ukulelekouluttajien ja -aktiivien laatima teos näyttää ukulelisteille yksityiskohtaisesti, miten jatkaa harrastuksessa eteenpäin.

Kirja käsittelee monipuolisesti eri musiikinlajeja ukulelen näkökulmasta sekä sitä, millaisin keinoin tavallinen säestäjä voi halutessaan vähitellen edetä melodioita ja sooloja esittäväksi solistiksi. Myös ukulelebasisteille ja yhtyesoitosta kiinnostuneille uutuuskirja tarjoilee tiiviin tietopaketin.

Osan ukulelekulttuurista muodostavat harrastajien omat kokemukset sekä tämän sympaattisen soittimen ympärille kietoutuneet lukuisat tarinat. Ukulele kompista sooloon - tekniikkaa ja tarinoita kertoo myös ukuleleharrastajien omista kokemuksista, jotka tarinoiden muodossa esitettyinä tekevät kirjastamyös hauskan ja nautinnollisen lukuelämyksen.

Tiedot

  • Nimi: Suuri ukulelekirja
  • ISBN: 9789527063484
  • Tekijä: Arto Julkunen & Markus Rantanen
  • Sidonta: kovakantinen
  • Sivumäärä: 200
  • Kustantaja: Aviador Kustannus
Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Ei