Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

  BOSS ES-8 Effects Switching System

  Alennus - 13,00 €

  Lisää kuvia

  BOSS ES-8 Effects Switching System

  712,00 €

  Hinta (Tarjous) 699,00 €

  Varastotilanne

  Myymälä: Varastossa
  Tukku: Kysy saatavuus
  Ohelmoitava kytkin efekteille, 8 efektilenkkiä, 1 volume-lenkki, Sisäinen muisti, Kattavat säädöt kaikille lähdöille, Output Buffer Level säätö, 12 footswitch-tyyppistä kytkintä, LCD ja LED -näytöt, 800 muistipaikkaa
  Lue lisää
  TAI
  Voit maksaa myös erissä
  37.53€/kk - 24 kk erämaksu
  123.62€/kk - 6 kk erämaksu
  40.72€/kk - Tili
  64.62€/kk - 12 kk erämaksu
  240.25€/kk - 3 kk erämaksu  Osta nyt, maksa joustavasti!

  Osta 199 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!

  Kuvaus

  Yksityiskohdat

  Luovaa efektikytkentää!

  BOSS ES-8 Effects Switching System lähtee liikkeelle selkeällä ja kirkkaalla missiolla tarjota valveutuneille ja pro-soittajille viileä ja luova työväline.

  Uusi ja innovatiivinen ES-8 on laite, joka edustaa jättiharppausta “ulos-laatikosta ajattelevissa” efektipedaalikontrollereissa. Se on kokonaan uusi tapa tarjota ennennäkemättömät mahdollisuudet äänenlaatua uhraamatta.

  ES-8 yhdistää pitkäkantoisen joustavuuden totaaliseen luovuuden vapauteen. Kaikki tämä yhdessä viileässä laitteessa. Tämä ei ole vain yksi apuväline lisää; ES-8 avaa oven rajattomiin mahdollisuuksiin musiikillisen ekspression maailmankaikkeudessa. Tästä päivästä eteenpäin pedaalien käyttö ei enää palaa ennalleen. BOSS:n edistynyttä teknologiaa käyttävä ES-8 on suunniteltu spontaaniin esityskäyttöön.

  Joten siitä vaan –ulos laatikosta! Heittäydy täysin uuteen musiikkillisen luovuuden maailmaan. Juhlitaan yhdessä BOSS:n kanssa nerokasta uutuutta ES-8 Effects Switching System. Se on täysin pelin muuttava laite, joka vie sinut paikkoihin, joihin kukaan soittaja ei ole vielä päässyt.

  Lisätiedot

  Lisätiedot

  Merkki Boss
  Arvostelut