Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

BOSS ES-8 Effects Switching System

Alennus - 93,00 €

Lisää kuvia

BOSS ES-8 Effects Switching System

759,00 €

Hinta (Tarjous) 666,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Varastossa
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
Ohelmoitava kytkin efekteille, 8 efektilenkkiä, 1 volume-lenkki, Sisäinen muisti, Kattavat säädöt kaikille lähdöille, Output Buffer Level säätö, 12 footswitch-tyyppistä kytkintä, LCD ja LED -näytöt, 800 muistipaikkaa
Lue lisää
TAI
NYT ILMAINEN TOIMITUS kaikille yli 50€ tilauksille!
Voit maksaa myös erissä
229.27€/kk - 3 kk erämaksu
60.92€/kk - 12 kk erämaksu
38.79€/kk - Tili
116.77€/kk - 6 kk erämaksuKuvaus

Yksityiskohdat

Luovaa efektikytkentää!

BOSS ES-8 Effects Switching System lähtee liikkeelle selkeällä ja kirkkaalla missiolla tarjota valveutuneille ja pro-soittajille viileä ja luova työväline.

Uusi ja innovatiivinen ES-8 on laite, joka edustaa jättiharppausta “ulos-laatikosta ajattelevissa” efektipedaalikontrollereissa. Se on kokonaan uusi tapa tarjota ennennäkemättömät mahdollisuudet äänenlaatua uhraamatta.

ES-8 yhdistää pitkäkantoisen joustavuuden totaaliseen luovuuden vapauteen. Kaikki tämä yhdessä viileässä laitteessa. Tämä ei ole vain yksi apuväline lisää; ES-8 avaa oven rajattomiin mahdollisuuksiin musiikillisen ekspression maailmankaikkeudessa. Tästä päivästä eteenpäin pedaalien käyttö ei enää palaa ennalleen. BOSS:n edistynyttä teknologiaa käyttävä ES-8 on suunniteltu spontaaniin esityskäyttöön.

Joten siitä vaan –ulos laatikosta! Heittäydy täysin uuteen musiikkillisen luovuuden maailmaan. Juhlitaan yhdessä BOSS:n kanssa nerokasta uutuutta ES-8 Effects Switching System. Se on täysin pelin muuttava laite, joka vie sinut paikkoihin, joihin kukaan soittaja ei ole vielä päässyt.

Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Boss