Uusi

BOSS KATANA:GO Kuulokevahvistin

Boss

Kompakti kuulokevahvistin kitaralle ja bassolle, 10 kitaravahvistintyyppiä, 3 bassovahvistintyyppiä, 60+ efektiä, OLED-näyttö, Viritysmittari, Stage Feel -tila, Muistipaikat, Soundien muokkaus BOSS Tone Studio -sovelluksella, Toimii äänikorttina tietokoneelle ja mobiililaitteelle, Langaton musiikin striimaus, Ladattava akku

SKU
RBKTNGO
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
144,00 €
Sisältäen alv 24%

BOSS KATANA:GO - Katana taskussa
Kompakti, kätevä ja sointia täynnä oleva KATANA:GO on päivittäisten jamien tärkeä kumppani kitaralle tai bassolle. Tämä tehokas kuulokevahvistin yhdistää instumenttisi lähtöjakkiin lavatehojen Katana-vahvistimien autenttiset soundit sekä valikoiman välineitä musiikin langattomaan striimaamiseen, soundien editoimiseen sekä oppimiseen. Edistynyt tilateknologia tuottaa täyteläisen 3D-soittokokemuksen, BOSS Tone Exchange puolestaan tarjoaa rajattoman soundikirjaston mihin tahansa tyyliin. Olitpa sitten kehittyvä harrastaja tai taitoaan ylläpitävä ammattilainen, KATANA:GO pitää sinut inspiroituneena missä sitten soititkaan.

Nopeasti asiaan
KATANA:GO tuottaa ensiluokkaista soundia jokapäiväiseen soittoon ilman säätöä vahvistimien, pedaalien ja tietokoneen interfacejen kanssa. Sinun tarvitsee vain kytkeä se päälle, liittää kuulokkeet tai nappikuulokkeet, valita muistipaikka ja olet valmis rokkaamaan. Omilla säätimillä saat ohjattua äänenvoimakkuutta, muistipaikkojen valintaa ja muita tarpeellisia toimintoja. Saat myös helposti tarkastettua käytössä olevan muistin sekä vireen laitteen näytöstä. Ladattavalla akulla saat jopa viisi tuntia jatkuvaa soittoaikaa, taittuva integroitu 6.3 mm:n plugi täydentää taskuun mahtuvan paketin, joka on valmis matkaamaan minne tahansa.

Autenttinen Katana-sointi
KATANA:GO tuottaa sessioihisi aitoja, parhaiden Katana lavavahvistimien soundeja. Kitaratilassa on 10 erilaista vahvistintyyppiä, mukana clean, crunch,  high-gain BOSS Brown-tyyppi, kaksi elektroakustisille kitaroille optimoitua tyyppiä ja muita. Käytössäsi on myös oma bassotila, jossa Vintage-, Modern- ja Flat-tyypit, suoraan Katana Bass -vahvistimista tuotuina. Kummassakin tilassa on käytettävissä massiivinen BOSS-efektien kirjasto, soundeja saa monipuolisesti kustomoitua apuohjelma BOSS Tone Studiolla (iOS, Android). 

Immersiivistä lavasoundia
KATANA:GO:n innovatiivinen Stage Feel -toiminto tekee soittokokemuksestasi immersiivisen, BOSS:in edistyksellisen tilateknologian avustamana. Preset-asetuksilla saat sijoitettua vahvistimen ja taustan eri kohtiin äänikenttää, näin tuntuma on kuin soittaisit lavalla, tai jammailisit huoneessa ystäviesi kanssa.  Saat myös halutessasi personoitua äänikentän BOSS Tone Studion intuitiivisilla työkaluilla. 

Rajatonta inspiraatioita
KATANA:GO:n kitara- ja bassotiloissa on kummassakin 30 muistia, joihin on ladattu soittovalmiita soundeja. BOSS Tone Studio:ta käyttämällä saat säädettyä preset-muisteja, rakennettua soundeja alusta asti, tai tuotua Tone Setting-muisteja Katana-lavavahvistimista kitaralle ja bassolle. Sovelluksessa on myös suora pääsy BOSS Tone Exchange -saitille, josta voit ladata ammattilaisten kuratoimia Livesettejä ja jakaa soundeja globaalin BOSS-yhteisön kanssa.
*Tällä hetkellä ainoastaan BOSS:in luomia Livesettejä voidaan ladata BOSS Tone Studio -sovelluksessa. Tuki käyttäjäsisällön lataamiselle ja jakamiselle tulee kesäkuussa 2024. Pääset käsiksi kaikkiin käyttäjäsisältö-ominaisuuksiin vierailemalla BOSS Tone Exchange -verkkosivuilla verkkoselaimellasi. 

Jammaa, harjoittele ja opi
KATANA:GO ja älypuhelimesi ovat täydellinen mobiiliratkaisu päivittäisen harjoittelun tehostamiseksi. Lämmittele jammailemalla musiikkikirjastosi kappaleiden mukana. Ota sitten käyttöön tehokas BOSS Tone Studion Session -ominaisuus; saat parannettua soittoasi YouTube-oppimissisällöillä. Luo organisoitu rutiini tekemällä kappalelistoja ja keskity haluamiisi yksityiskohtiin looppaamalla osia. Saat myös asetettua aikaleimoja ja annettua KATANA:GO:n vaihtaa muisteja automaattisesti soittaessasi YouTube taustojen mukana.

Äänitä ja striimaa 
Monipuolinen KATANA:GO toimii myös USB audio interfacena musiikin ja verkkosisältöjen tuotannoissa tietokoneella tai mobiililaitteilla. Äänitä ammattitason KATANA-soundeja musiikkiohjelmaan. Tai käytä haluamiasi some- ja video-ohjelmia ja jaa soittotaitoasi ystäville ja faneille. Saat käytettyä Stage Feel -toimintoa ja lisättyä syvyyttä ja laajuutta instrumenttisi soundiin ja Bluetooth audiona striimaaviin taustoihin. 

Langatonta jalkaohjausta
Lisävarusteena saatava EV-1-WL Wireless MIDI-ohjauspedaali ja FS-1-WL Langaton jalkakytkin parantavat KATANA:GO -kokemusta. Saat etänä ohjattua BOSS Tone Studio -sovelluksessa asetettuja toimintoja.  Ohjaa äänenvoimakkuutta ja wahia, kytke efektejä päälle/pois ja muuta—kaikki tämä ilman kaapelia. Lisää tietoa saat EV-1-WL - ja FS-1-WL -tuotesivuilta.

Ominaisuudet
Henkilökohtainen kuulokevahvistin, jossa ensiluokkaisia kitara- ja bassosoundeja lavatehoisista Katana-vahvistimista
Kitaratila, jossa 10 vahvistintyyppiä ja yli 60 efektiä
Bassotila, jossa kolme vahvistintyyppiä sekä yli 60 efektiä
Stage Feel -toiminolla saavutetaan immersiivinen kuulokekokemus BOSS:in edistyneen tilateknologian tuottamana
Soittovalmiita soundeja 30 käyttäjämuistissa, kummassakin tilassa
Näet muistien nimet sekä sisäisen viritysmittarin OLED-näytöltä
Muokkaa soundeja ja soita älypuhelimesta Bluetooth®:in kautta langattomasti striimautuvan musiikin mukana
BOSS Tone Studio -sovelluksella saat käyttöösi tehokkaita välineitä soundien muokkaamiseen, muistien organisointiin sekä YouTube-harjoitteluun
Lataa ja jaa Livesetit BOSS Tone Exchange:ssa
Saat tuotua Tone Setting -asetuksia Katana- kitara- ja bassovahvistimista
Ladattava akku, jopa viisi tuntia jatkuvaa toiminta-aikaa
Äänitä/toista raitoja tietokoneen tai mobiililaitteen musiikkiohjelmaan USB-C®-väylää hyödyntäen
Langatonta jalkaohjausta lisävarusteena saatavalla EV-1-WL Langattomalla MIDI-ohjauspedaalilla ja FS-1-WL Langattomalla jalkakytkimellä
Lisävaruste CB-KTNGO kantopussi KATANA:GO:lle, latauskaapelille sekä muille tarvikkeille
Sisältää USB-A-USB-C -kaapelin
Paino vain 70 g

Lisätietoja
MerkkiBoss
Samantyyppisiä tuotteita