ESP Gotoh Magnum Lock 6L In Line Black Virityskoneisto

ESP
SG360-07-L MG-TB, Huippulaadukkat ESP:n käyttämät lukkovirittimet tarvikeosana, Sähkökitaraan tai teräskieliseen akustiseen, Gotoh Magnum Lock virityskoneisto-setti, 6 vasemman puolen virityskoneistoa, 1:16 suhteella, Rock Solid -koneistot, Lubri-Coat käsittely, Tehty Japanissa, Musta
SKU
109645
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
95,00 €
Sisältäen alv 24%

Nyt saatavana tarvikkeena! ESP Guitars käyttää kitaroissaan näitä huippulaadukkaita, Gotohin Japanissa valmistamia moderneja lukkovirittimiä. Ne soveltuvat sekä sähkökitaroihin että teräskielisiin akustisiin.

Lukkovirittimet toimivat erinomaisesti tremolo-tallalla varustettuihin kitaroihin ja soittajille, jotka bendaavat paljon. Gotoh Magnum Lock -virittimet ovat nopeatoimiset ja koska kieltä ei kierretä virittimeen montaa kierrosta, vire pysyy todella hyvin.

Näissä virittimissä on Gotohin Rock Solid -koneistot, jotka takaavat äärimmäisen tarkan vireen sekä Lubri-Coat -polymeerikäsittely, joka vähentää koneiston kitkaa, tuottaen todella tasaisen ja varman tuntuman. Setin mukana tulee tarpeelliset ruuvit ja prikat.

Pikaohjeet: Työnnä kielen pää virittimen reiän läpi, vedä kieli käsin kireälle ja ala viritys. Kun kieli alkaa kääntyä koneistossa, voit säätää hienovireen kohdilleen. Kieli on vireessä ja lukittuna alle yhdellä kierroksella.

Lisätietoja
MerkkiESP
Samantyyppisiä tuotteita