Victory V4 The Kraken Guitar Amp Kitaravahvistin

Victory
Victory Amplification V4 Guitar Amp Series, Made in the UK, Käsintehty äärimmäisen kompakti kitaravahvistin, Putkietuaste, 2 kanavaa, Class D transistoripääte, Teho jopa 180W, 3-alueinen EQ, Kaikuefekti, Efektilenkki, Two Notes kaiutinmallinnus, Balansoitu linjalähtö, Alumiinirunko, Paino 1.7kg
SKU
670132
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
999,00 €
Sisältäen alv 24%

Victory V4 The Kraken Guitar Amp yhdistää Victoryn suositun putkietuasteen nykyaikaiseen 180-wattiseen transistoripäätteeseen, kaikuefektiin sekä Two Notes -kaiutinmallinnukseen. Tuloksena on äärimmäisen kätevän kokoinen 2-kanavainen kitaravahvistin isommasta Krakenista tutuilla soundeilla, joita voi myös tarjoilla suoraan FOHiin, kuulokkeisiin tai äänityskäyttöön.

Victory Amps teki yhteistyötä Two Notes Audio Engineeringin kanssa ja lisäsi heidän teknologiansa tähän vahvistimeen. Kuusi eri mallinnusta ovat valittavissa suoraan potikkaa kääntämällä. Mukana tulee kymmenen Victory-kaappimallinnusta ja kytkemällä Krakenin tietokoneeseen, voit hienosäätää presettejä Torpedo Remote -ohjelmistolla (ladattavissa Two Notes -nettisivuilta).

Kraken on myös kätevä laite pedaalilaudassa, sillä siinä on 9V DC virtalähtö muille pedaaleille. Voit kytkeä 9VDC efektipedaaleita yhteensä 500mA verran.

Gain 1 & 2
V4 Kraken Guitar Amp tarjoaa kaksi kanavaa, joista Gain 1 on hiukan vintage-henkisempi Britti-tyyppinen kanava. Gain 2 on tiukempaa soundia leikkaavammalla keskialueella ja isommalla säröllä. Kanavan vaihto onnistuu myös jalkakytkimellä (saatavana erikseen).

Kaiku
Runsaan kuuloinen digikaiku lisää mukavasti tilan tuntua. Kaikua voi halutessaan hallita myös jalkakytkimellä (saatavana erikseen).

Efektilenkki
Efektilenkki on sijoitettu signaaliketjussa etuasteen ja pääteasteen väliin. Delayt ja muut ajasta riippuvaiset efektit kannattaa sijoitella tähän, niin soundi on mahdollisimman selkeä.

Kaiutinkaapit, teho ja impendanssi
Kaiutinkaapin valinta on merkittävä tekijä tämän vahvistimen soundissa. V4 The Kraken tarjoaa enimmillään 180 wattia neljään ohmiin (esim. Victory V112 Neo), tosin 4-ohmiset tai 180W tehonkestolla varustetut kaapit eivät ole hirvittävän yleisiä. Class D transistoripääteaste on sen luonteinen, että vahvistimen tuottama teho riippuu kaiutinkuormasta. Jos käytät 8 Ohm kaappia, teho on noin 90 wattia. 16 Ohmia antaa n. 45 wattia. Krakenin 180W ulostulo onkin ensisijaisesti tehty antamaan riittävästi headroomia myös 8-16 Ohm kaapeille.

3-alueinen EQ
Tämän vahvistimen sävysäädöt tarraavat laajasti bassoon, keskialueeseen ja ylätaajuuksiin. EQ-säädöt vaikuttavat myös gainin luonteeseen ja särön määrään kuten missä tahansa putkivahvistimessa.

Ominaisuudet
Made in the UK
Kanavat: 2
Teho: 180W @ 4 ohm (noin 90W @ 8 ohm, 45W @ 16 ohm)
Putket: 1x EC900, 3x CV4014
Säädöt: Sim Presets, Bass, Middle, Treble, Volume, Reverb, Sim Level, Master II, Master I, Gain II, Gain I
Liitännät sisään: 1x 6.3mm instrumentti-tulo, 1x 6.3mm efektilenkki tulo, 1x 6.3mm TRS Remote Switch (Kaiku, kanavan vaihto)
Liitännät ulos: 1x 6.3mm efektilenkki lähtö, 1x 6.3mm balansoitu linjalähtö, 1x XLR Cab Sim Out, 1x 6.3mm kaiutinlähtö 16 Ohm / 8 Ohm / 4 Ohm, 9V DC pedaalivirtalähtö (yhteensä max. 500mA, center negative)
Rakenne: Alumiinirunko, Metallinen suojatanko potikoille
Virta: Verkkovirta
Mitat: (LxSxK): 258 x 174 x 105mm
Paino: 1,7 kg

Lisätietoja
MerkkiVictory
Samantyyppisiä tuotteita