Uusi

Seymour Duncan Blackened Black Winter Set White Kitaramikrofonisetti

Seymour Duncan
11102-92-BBW-W, Passiivinen humbucker-mikkisetti 6-kielisiin kitaroihin, Sisältää kaulamikin ja tallamikin, Armoton setti äärimetalliin ja high gain -soittoon, 3 keraamista magneettia, 4 johtimen kaapelit, Käsintehty USA:ssa, Musta erikoislogo, Valkoinen, Mustat kuusioruuvit, musta pohjalevy
SKU
331371
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
252,00 €
Sisältäen alv 24%

Seymour Duncan Blackened Black Winter Set on todella isolla voimakkuudella toteutettu humbucker-setti, joka toimii tietenkin äärimetalliin, mutta myös muuhun high gain -soittoon ja toisaalta myös puhtaisiin sävyihin.

Tässä valkoisessa erikoisversiossa on samat speksit kuin alkuperäisessä Blackened Black Winter -mikissä, mutta mattamusta bobbini on vaihdettu valkoiseen. Tämä luo upean kontrastin mustan logon ja muiden mustien komponenttien kanssa ja kitaraan asennettuna mikrofonisetti virkistää soittimen kuin soittimen ulkonäön uudelle tasolle.

Black Winter on passiivinen humbucker toteutettuna kolmella keraamisella magneetilla ja Seymour Duncan Custom Shopin varta vasten kehittelemällä käämityksellä. Tämän ansiosta soundi on hevimpi ja paksumpi kuin Duncanin muissa ison ulostulon humbuckereissa (esim. Duncan Distortion), mutta silti myös selkeämpi. Black Winterin vaste nopeaan soittoon on myös omaa luokkaansa, eli soundi ei puuroudu isollakaan säröllä tai esim. sweepatessa.

Saatavana myös erikseen.

Ominaisuudet
1x Seymour Duncan Blackened Black Winter Neck
1x Seymour Duncan Blackened Black Winter Bridge
Passiivinen humbucker-mikkisetti
6-kielisiin kitaroihin
Käsintehty USA:ssa
3 keraamista magneettia
4-Conductor Shielded Wiring
Valkoinen, mustat kuusioruuvit, musta aluslevy, mustat ruuvit
Logotekstit vanhalla fontilla
Sis. asennusruuvit

Lisätietoja
MerkkiSeymour Duncan
Kieliä6
TyyppiKaksikelainen
Aktiivi / PassiiviPassiivi
PaikkaSetti (kaula, talla)
MitoitusHumbucker
MagneettiKeraaminen
VoimakkuusHigh
HurinatonKyllä
Kaapelin tyyppi4-johtiminen
Kuori & väriKuoreton valkoinen