Tech 21 SansAmp Bass Driver DI v2 Etuastepedaali

Tech 21
BSDR-V2, Laadukas ja erittäin monipuolinen Direct Box, SansAmp Tube Amplifier Emulation putkivahvistin-mallinnus, Aktiivinen 3-alueinen EQ, 12dB Cut/Boost, Toimii loistavasti myös 5- ja 6-kielisten bassojen kanssa, Monipuoliset säädöt, Kätevät ulostulot: myös Balansoitu XLR, Kuivan signaalin ulostulo, 9VDC
SKU
51401135
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
294,00 €
Sisältäen alv 24%

Tech21 SansAmp Bass Driver DI v2 on paljon enemmän kuin pelkkä DI-boksi! Saat samasta purkista vintage-putkisoundit, modernit ja kirkkaat slap bass -sävyt, murisevat säröt ja kaikkea tältä väliltä. Tarjolla on kattavat 3 ulostuloa, joista voit reitittää signaalia vahvistimelle, miksauspöytään, PA:lle tai oman pedaalikattauksen jatkoksi.

Monipuoliset säädöt päästävät basistin käsiksi kaikkiin taajuuksiin ja saat helposti lisää erottuvuutta, harmonisia ja tanakkaa alakertaa.

Versio 2 - uudet ominaisuudet
5- ja 6-kielisistä bassoista on tullut jo arkipäivää. Siksi Tech 21 lisäsi Bass Driveriin kytkimen, jolla saat tarvittaessa alimmatkin taajuudet säätöihin. Myös keskialueen säädön voi valita nyt kahdelta taajuusalueelta.

Bass Driver DI v2:n säädöt tarjoavat paljon: Boksista saa perinteiset, tukevat bassovahvistin-soundit, kuten Bassman® ja SVT®, sekä mureat ja rapeat säröytyvät soundit, jotka yleensä vaativat pedaalikattauksen vahvistimen eteen.

Presence kontrolloi erottelevuutta ja ylätaajuuksien harmonisten määrää.
Drive säätää gainin ja overdrive-särön määrää.
Level säätää XLR-ulostulon ja efektoidun 1/4" -ulostulon tasoja.
Blend -potikalla voit miksata suoran kuivan signaalin ja putkivahvistinmallinnuksen tuottaman lämpimän soundin välillä (toimii hyvin esim. piezo-mikeillä varustetulla bassolla)
Mid, Bass & Treble tarjoavat aktiivisen EQ:n ja 12dB verran boostia tai leikkausta.
Mid Shift -kytkimellä säädät, vaikuttaako Mid-potikka alueella 500Hz vai 1000Hz. 
Bass Shift -kytkimellä voit säätää, tarraako alataajuuksien EQ-säätö 40Hz vai 80Hz kohdalla.

Studio ja live-käyttöön erinomaisesti käyvä Bass Driver DI tarjoaa 3 ulostuloa: Balansoitu XLR-lähtö, normaali 1/4” lähtö ja rinnakkainen 1/4” lähtö kuivalla signaalilla (ilman efektejä). Jalkakytkimellä saa putkivahvistin-mallinnuksen päälle ja pois. Poiskytkettynä voit käyttää Bass Driveria perinteisenä aktiivisena DI-boxina.

Bass Driver DI v2:n mukana tulee esimerkkiasetukset seuraaville soundeille: Bassman®, SVT®, King's X, Slap, Reggae, Crimson, Chapman Stick, akustinen kitara.

Ominaisuudet
Säädöt: Level, Tone (Sweepable Low-Pass Filter), Drive, Sag, Boost
Liitännät sisään: 1x instrumentti
Liitännät ulos: 1x instrumentti
Virta: Phantom, 9V paristo tai 9VDC virtalähde (saatavana erikseen)

Lisätietoja
MerkkiTech 21
Samantyyppisiä tuotteita