-21.28%

Tech 21 SansAmp SA1 Classic Reissue Etuastepedaali

Tech 21
SA-1, Laadukas täysin analoginen putkivahvistin-emulaattori, Laadukas etuastepedaali kitaralle ja bassolle, 3 erityyppistä vahvistinta, 8 Character-asetusta soundin luonteelle, Drive & Presence -säädöt, Täysmetallirunko, 9V virta
SKU
51401103
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
Tarjoushinta 333,00 € Normaalihinta 423,00 €
Sisältäen alv 24%

Tech 21 SansAmp™ SA1 Classic Reissue tuo valtavan kysynnän takia uudelleen saataville sen ensimmäisen SansAmp-pedaalin, josta kaikki alkoi Tech 21:llä! Yli 30 vuoden ajan SansAmp Classicia on käytetty kaikenlaisissa musiikkityyleistä metallista mainospätkiin, studioissa, liveareenoilla, Grammy-palkituilla levyillä ja tietysti tuhansien musiikin harrastajien ja ammattilaisten työkaluna.

Täysin analoginen SansAmp -putkivahvistinmallinnus toimii kitaran ja esim. basson kanssa. Voit valita kolmesta erityyppisestä etuastesoundista sekä kahdeksasta erilaisesta soundin luonteesta. Lead on Marshall® -tyyppinen soundi korostuneella keski- ja ylätaajuusalueella, Normal on Mesa Boogie® -tyyppinen ja Bass tarjoaa Fender® -tyyppistä maailmaa sekä toimii myös bassolle.

SansAmp Classic on helppokäyttöinen, todella monipuolinen ja kestävä pedaali. Eikä sen käyttö rajoitu vain kitaraan ja bassoon. Tämän pedaalin avulla voit tuoda lisää eloa mm. perkussioihin ja kaikenlaisiin sampleihin.

Pedaalista löytyy tarpeelliset säädöt särön määrälle, ylätaajuuksille ja voimakkuudelle. Varsinainen EQ on tarkoituksella jätetty pois ja pedaalin taajuusvaste on todella suora. Näin soundia voi tarpeen mukaan kontrolloida paremmin erillisellä EQ:lla.

Ominaisuudet
Säädöt: Presence Drive, Output, High, Amplifier Drive, 8 Character -kytkintä
Liitännät sisään: 1x 6.3mm plugi
Liitännät ulos: 1x 6.3mm plugi
Metallinen kuori
Virta: 9V paristo tai 9VDC (min. 100mA) virtalähde (saatavana erikseen). Huom: kaapelin kytkeminen pedaaliin aktivoi pariston, joten huomioi tämä pariston kulumisen suhteen.

Lisätietoja
MerkkiTech 21
Samantyyppisiä tuotteita