Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Floyd Rose Fat Tungsten Sustain Block 37mm

Lisää kuvia

Floyd Rose Fat Tungsten Sustain Block 37mm
240,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Varastossa
FROTUFB37, Huippulaadukas Floyd Rose -tallan sustainblokki, 37mm versio, Aito Floyd Rose tarvikeosa sopii mitoiltaan alkuperäisen blokin tilalle, Volframi, Paksuus 12.75mm, Paino n. 325g
Lue lisää
TAI
Voit maksaa myös erissä
16.36€/kk - 24 kk erämaksu
47.12€/kk - 6 kk erämaksu
13.98€/kk - Tili
26.37€/kk - 12 kk erämaksu
87.25€/kk - 3 kk erämaksuOsta nyt, maksa joustavasti!

Osta 199 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Floyd Rose Fat Tungsten on sustainblokkien ykkönen! Markkinoiden tihein metalliseos viimeisteltynä alkuperäisten Floyd Rose -blokkien mittoihin takaa kitaraasi uskomattoman hyvän soinnin. Tämä tuplasti normaalia paksumpi volframiblokki lisää yli 300 grammaa massaa tallaasi, mikä tuo kitaran sointiin lisää sustainia, selkeyttä ja kirkkautta!

Kelluvatallaisten kitaroiden sustainblokista puhuttaessa tärkein yksittäinen tekijä on käytetyn metallin tiheys. Tungsten eli volframi on yli 4x tiheämpää kuin monien muiden valmistajien käyttämä titaani ja yli 2x tiheämpää kuin messinki. Tämä tarkoittaa, että jos haluaisit jostain muusta metallista tehtynä tätä Floyd Rose Fat -tallablokkia vastaavat ominaisuudet, titaania pitäisi olla neljä kertaa näin iso pala ja messinkiäkin tuplasti… Se olisikin mielenkiintoisen näköinen tallaviritys.

Tässä vähän lisätietoa aiheesta: Kiinteä talla välittää kielten värähtelyn kitaran runkoon ison kontaktipinnan avulla. Kelluvassa tallassa kontaktipinnat ovat pienet ja resonanssia häviää myös tallan jousien toimiessa ikään kuin iskunvaimentimina kielten värähtelylle. Tiheästä metallista valmistettu sustainblokki tuo tallaan massaa ja sitä kautta soundi välittyy paremmin kitaran runkoon. Pehmeä metalliseos vaimentaa värähtelyä ja vähentää sustainia. Kova metalliseos välittää värähtelyn paremmin. Volframi on paljon kovempaa kuin teräs, titanium tai messinki.

Huom! Tämä sustainblokki on tuplasti normaalia paksumpi (12.75mm). Se saattaa rajoittaa tallan liikerataa ylöspäin kitarassasi, mikäli runkoon ei tehdä muutoksia.

Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Floyd Rose