Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Ukulele - Kaikki soittaa! Rantanen - Koivuniemi

Lisää kuvia

Ukulele - Kaikki soittaa! Rantanen - Koivuniemi
22,50 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
Turun myymälä: Varastossa
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
ISBN 978-952-7063-24-8, Nuotti, Lapsille ja nuorille suunnattu ukulele-harjoituskirja, Runsas hauska havainnollistava kuvitus, Nidottu, 64 sivua
Lue lisää
TAI
Voit maksaa myös erissä
8.95€/kk - TiliOsta nyt. Maksa myöhemmin!

Toimitamme kaikki kitarat ja bassot soittovalmiiksi säädettyinä!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Ukulele – kaikki soittaa! on peruskouluikäisille suunnattu harjoituskirja, joka yhdessä Arto Julkusen ja Markus Rantasen Suuren ukulelekirjan kanssa muodostaa kattavan tietopaketin kaikenikäisille ukulele-harrastajille. Harjoitusten avulla lapsi oppii perussoinnut käytännönläheisesti tuttujen kappaleiden avulla. Samalla hän oppii yhteissoittoa, jonka merkitys korostuu ukulelekulttuurissa.

Ukulele – kaikki soittaa! -harjoituskirjan kirjoittajista Markus Rantasella on vankka kokemus kaikenikäisten harrastajien ohjauksesta ukulelen maailmaan. Outi Koivuniemi on luokanopettaja, joka opettaa musiikkia sekä peruskoulussa että lukiossa. Ukulelensoittoa hän opettaa peruskoulun ja lukion lisäksi myös kansalaisopistoissa ja internet-musiikkikoulu Rockwayssa.

Ukulele – kaikki soittaa! johdattaa peruskouluikäiset ukulelen maailmaan myös sarjakuvan keinoin. Soundi-lehdestä monille tuttu, Puupäähattu-palkinnon voittanut piirtäjä Juho Juntunen näyttää kuvin, mitä pitää tietää ukulelea hankittaessa. Sarjakuva näyttää myös oikean soittoasennon sekä kertoo, miten kannattaa harjoitella.

Tiedot

  • Nimi: Ukulele - Kaikki soittaa!
  • ISBN: ISBN 978-952-7063-24-8
  • Tekijä: Outi Koivuniemi & Markus Rantanen
  • Sidonta: Nidottu
  • Sivumäärä: 64, runsaasti kuvitettu
  • Kustantaja: Aviador Kustannus
Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Ei