ESP LTD M-400 mallit

Superstrato. Se perinteinen sähkökitaramalli, mutta astetta nopeampi ja kuumempi. 80-luvun ikoninen rokkikeppi. Juuri sitä tarjoilee ESP Guitars M Series. M-sarjan malleissa on Floyd Rose kelluva talla, 24 nauhaa, ohut kaula ja reippaat viisteet rungossa, sekä tietenkin tavallista yksikelaista isompisoundiset humbuckerit.

ESP LTD M-400 on M-sarjan keskivaiheille tullut räväkkä uutuus. Eikä kyse ole mistään keskiverto-mallista, vaan kitarasta, johon on puristettu reippaasti alle tonnin hintaluokassa ominaisuudet, joilla taitavampikin soittaja pärjää vuosia!

ESP LTD M-400M Deep Red Metallic

ESP LTD M-400M Blue Chrome Metallic

M-400:ssa on kaikki superstraton ominaisuudet: Extra thin flat -profiilin kaula, 24 extra jumbo -kokoista nauhaa, Floyd Rose Special kelluva talla, Groverin laadukkat virittimet sekä Seymour Duncan 59/JB tai EMG 85/81 -mikitys. Ja viimeistelynä neljä metallinhohtoista väriä, joilla kelpaa asettua tiluttamaan valokeilaan…

ESP LTD M-400R Dark Green Metallic

ESP LTD M-400R Burnt Orange Metallic 

Nämä ja paljon muita M-sarjan malleja saatavana Musamaailmasta sekä valtuutetuilta jälleenmyyjiltämme!

ESP Guitars on synonyymi laadukkaille moderneille sähkökitaroille. Sen perusajatus on tarjota kitaristeille ykkösluokan työkaluja, joissa yhdistyvät perinteisen kitararakentamisen parhaat jutut, uusimmat ja halutuimmat ominaisuudet sekä upea ulkonäkö. Musamaailma on Suomen virallinen ESP Guitars -maahantuoja.