Göteborgissa Ruotsissa järjestetään toukokuun 14.-15.5. yksi pohjoismaiden suurimmista soitinalan messuista, FUZZ Guitar Show 2016. Musamaailma on mukana Tokai-kitaroiden ja bassojen kanssa!

Laajaan, erittäin laadukkaaseen ja edulliseen Tokai-valikoimaamme voit tutustua messuosastolla nro 52 (Sydhallen, Eriksbergshallen). Tervetuloa kaikki soittajat ja jälleenmyyjät!

Japanilainen Tokai valmistaa hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaita sähkökitaroita ja bassoja. Mallit on tehty perinteitä kunnioittaen ja ne on toteutettu alkuperäisillä, autenttisilla yksityiskohdilla.

Esim. Tokai Japan Les Paul -mallien rungot ovat täysmahonkisia ilman ylimääräisiä koverruksia tai kevennyksiä ja lavan kulma on alkuperäinen 17 astetta, mikä takaa parhaan mahdollisen sustainin. Malleissa on  ’58 ja ’59 -vuosien alkuperäiset kaulaprofiilit. Tokai Vintage Series -malleissa on laadukkaat PAF vintage -tyyppiset humbucker-mikit. Tokai Premium Series -malleihin saa lisäksi tehtaalla kalibroidut Seymour Duncan -tai EMG-mikrofonit.

Tokai kitarat & bassot @ FUZZ Guitar Show 2016