Juha-Pekka Tiainen - WOTZC - kuva: Emilia Kokko

Kuva: Emilia Kokko

Tiukkaa twisted metal -tyyppistä materiaalia tahkoava WOTZC eli Wankers of the Zoo Crew luottaa ESP-kitaroihin ja DR Strings -kieliin. Miehiltä tuli päivitystä bändin nykyisestä tilanteesta, joten annetaan kitaristi Juha-Pekka Tiaisen kertoa lisää!

"WOTZC:lle kuuluu hyvää! Saimme syksyllä huijattua entisen / nykyisen kiipparistimme Tommi Salomaan takaisin bändiin Saksasta paluumuuton jälkeen ja työ bändin eteen jatkuu. WOTZC ei ole ikinä ollut 5 kertaa viikossa treenaava bändi, mutta homma on timanttisesti hallussa. Päädyimme levyjulkkarin sijaan nykyjulkaisumalliin, sinkku / EP kerrallaan jotta pysytään sopivasti koko ajan framilla. Sopivaa pientä pöhinää on herännyt myös Briteissä ja jännityksellä seuraillaan tulisko sieltä jotain mielenkiintoista. Keikkoja viritetään koko ajan, mutta lähtökohtaisesti laatu korvaa määrän -ajatus on myös ollut aina WOTZC:n kantava ajatus.

On työkalut sitten studio-, treenis-, tai keikkakäytössä niin luotettavuus on aina ykkösasia. Kitaran kun ottaa casesta, se on lähes aina vireessä ja kun piuhan laittaa kiinni, homma futaa. Ensimmäinen ESP:n hankin jo vuonna 1995 ja sillä tiellä ollaan. Nykyiset keihäät ESP Eclipse full thickness, black / silver, block inlays (Custom) ja ESP SV (Brasilian Green) on molemmat varustettu DR Strings:n Dimebag 10-52 -setillä standard vireeseen. Tämä on ollut luottokombo jo vuosikausia.

Kiitos Musamaailmalle hyvästä meiningistä!”

Ja Musamaailma kiittää ja kumartaa. WOTZC:n edesottamuksia voit seurata myös some-kanavista:
www.facebook.com/wotzcofficial
Instagram: @WOTZC