Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

BOSS Katana 100/212 kitaravahvistin

Alennus - 12,00 €

Lisää kuvia

BOSS Katana 100/212 kitaravahvistin

511,00 €

Hinta (Tarjous) 499,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
BOSS uutuusvahvistin. 100W, 2x12"
Lue lisää
TAI
Voit maksaa myös erissä
28.3€/kk - 24 kk erämaksu
90.28€/kk - 6 kk erämaksu
29.07€/kk - Tili
47.95€/kk - 12 kk erämaksu
173.58€/kk - 3 kk erämaksuOsta nyt. Maksa myöhemmin!

Toimitamme kaikki kitarat ja bassot soittovalmiiksi säädettyinä!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kivenkovia rock-soundeja

Katana—perinteinen historiallisen japanilaisen samurain kantama miekka—on japanilaisessa kulttuurissa kunnian, tarkkuuden sekä taiteellisuuden symboli. Ylpeinä majesteettisen miekan nimeä kantavat Katana-vahvistimet soivat täyteläisesti tuottaen vuosikymmenien BOSS-omistautuneisuuden ja -asiantuntijuuden hioman ärhäkkään rock-soundin. Nämä tunnustetun Waza-vahvistimen kehitystyöstä syntyneet vahvistimet ovat merkkinä BOSS:in päämäärätietoista pyrkimystä luoda äärimmäinen rock-soundi. Erityissuunnitellut komponentit sekä tarkat säätötoimet yhdistettyinä perinteiseen käsityötaitoon ja mullistaviin toimintoihin tekevät Katana-sarjasta todellisen seuraavan sukupolven rock-vahvistimen. Katana-100/212:n 100 watin teho ja kaksi erityissuunniteltua 12” kaiutinta tuottavat laajan valikoiman keikkavalmiita sointeja, jotka tyylikkäästi kuuluvat läpi minkä tahansa bändin. Vahvistin toimii mainiosti myös kotioloissa, sen ainutlaatuinen suunnittelu sekä kekseliäs Power Control-toiminto tuovat inspiroivan soundin ja vasteen myös pienemmillä äänenvoimakkuuksilla. Katana-100/212:een on lisäksi integroitu pääsy jopa 55 BOSS-efektiin, joita voidaan muokata ilmaisella BOSS Tone Studio -muokkausohjelmalla. Vahvistimessa voidaan käyttää jopa 15 eri efektiä yhdellä kertaa, näin saat lavalle täysin valmiin kattauksen yhdellä vahvistimella.

  • Keikkavalmis 100 watin vahvistin, 2 x 12” custom-kaiutinta
  • Viisi erilaista vahvistin-profiilia: Clean, Crunch, Lead, Brown (Waza-ampista) ja Acoustic (elektro-akustisille kitaroille)
  • Valitse 55:stä muokattavasta efektistä BOSS Tone Studio -muokkaussoftalla
  • Tallenna 15 eri efektiä vahvistimeen, kolme samanaikaista päällä olevaa efektiä
  • Omat gain-, EQ-, presence- ja efektisäädöt nopeaan soundin muokkaukseen
  • Neljä muistipaikkaa kaikkien vahvistin- ja efektiasetuksien tallentamiseen
  • Power Control-säätö “täysillä” soivan vahvistimen sointiin ja dynamiikkavasteeseen pienemmillä äänenvoimakkuuksilla
  • Sisäänrakennettu kallistusteline optimaaliseen monitorointiin ja äänen projisointiin
  • Ammattilaisasetuksia @ BOSS Tone Central

Jätä pedaalit kotiin

Katana-100/212:n omat BOSS –efektit sekä muistista luettavat Tone Settings-asetukset antavat Sinun esiintyä missä tahansa, vain kitara ja vahvistin mukana. Kun kytkeydyt BOSS Tone Studioon USB:n kautta, Sinulla on käsissäsi 55 täysin muokattavaa efektiä. Huomattavasti pelkkien säröjen, viiveiden ja kaikujen tuolle puolen ulottuva valikoima sisältää myös voimallisia soinninmuokkaimia kuten pitch shift, ring mod, slicer ja niin edelleen. Saat ladattua 15 erilaista efektiä vahvistimeen ja käytettyä niistä kolmea samanaikaisesti. Neljä soundien Settings-asetusta on käytettävissäsi vahvistin- ja efektiasetusten tallentamiseen ja välittömään käyttöönottoon, voit tietenkin aina myös siirtyä paneeliasetuksiin yhdellä näppäimen painalluksella. Saat myös kytkettyä erillisiä jalkakytkimiä ja ohjauspedaaleja keikkatilanteita varten.

Säädä-ja-soita –operointia

Vaikka Katana-100/212:ssa on lukuisa määrä monipuolisia toimintoja, sitä on uskomattoman helppo käyttää. Omat, eri gain-tasojen, presencen sekä kolmikaistaisen EQ:n säätimet antavat mahdollisuuden säätää soundi kohdalleen korviisi luottaen, aivan kuin normaalissa putkivahvistimessa. Tärkeät efektiparametrit ovat säädettävissä yksinkertaisesti säädintä kääntämällä ja muistiin asetukset saat lyhyellä näppäimen painalluksella. Power Control on suuri apu, kun tarvitset isoa soundia pienellä lavalla ja kotona, siinä on myös Standby-asento, joka mykistää äänen kitaroita vaihdettaessa tai tauoilla. Integroitua kallistustelinettä kääntämällä saat helposti tiltattua vahvistinta ja suunnattua ääntä tarkemmin.

BOSS Tone Central

BOSS Tone Central –verkkosivuilta löydät valikoiman ilmaisia vahvistin- ja efektiasetuksia Katana -sarjalle. Nämä ammattikitaristien luomat asetukset ovat soittovalmiita eri musiikkityyleihin, ne ovat myös mainio lähtökohta omien soundien rakenteluun. Ne latautuvat Katana-vahvistimen muisteihin BOSS Tone Studio -editoriohjelmasta, joka myös löytyy ko. verkkosivuilta. Katanan efektivalintojen ja –muokkausten lisäksi BOSS Tone Studio suo sinulle kätevän tavan järjestää kaikki Katana-asetukset eri keikoille, äänityksiin ja harjoituksiin.

Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Boss