Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

  Loota Percussion Cognac Burst Rumpusetti

  Lisää kuvia

  Loota Percussion Cognac Burst Rumpusetti
  579,00 €

  Varastotilanne

  Helsingin myymälä: Varastossa
  Turun myymälä: Kysy saatavuus
  Tukkuvarasto: Kysy saatavuus

  Cajon, Ainutlaatuinen roudausystävällinen akustinen rumpusetti, Sisältää cajonin, virvelin & hi-hatin, Uusi malli jossa pehmuste istuinosassa, Upea Cognac Burst -viimeistely

  Lue lisää
  TAI
  Voit maksaa myös erissä
  31.99€/kk - 24 kk erämaksu
  103.62€/kk - 6 kk erämaksu
  33.73€/kk - Tili
  54.62€/kk - 12 kk erämaksu
  200.25€/kk - 3 kk erämaksu  Osta nyt, maksa joustavasti!

  Osta 199 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!

  Kuvaus

  Yksityiskohdat

  Loota on Cajon-henkinen rumpusetti maukkailla perkussio-soundeilla ja helposti roudattavassa koossa! Tuo iskeviä rytmejä akustiselle keikalle, mausta isompaa bändiä tai sooloile mielesi mukaan! Suomessa suunniteltu ja rakennettu setti on 100% koivua ja soveltuu soundinsa puolesta kaikkeen akustiseen musiikkiin.

  Ainutlaatuista Lootaa voit soittaa ergonomisesti kuin rumpusettiä. Setin voi pakata yhteen kuljetuslaukkuun ja se on helppo kuljettaa mukana.

  Loota on käsityönä koivusta valmistettu rumpusetti jossa on bassorumpu, virveli sekä symbaali ja crasher-tyyppinen hi-hat. Lootaa soitetaan pehmeillä rumpukapuloilla tai vispilöillä ja bassorumpua vaijeripedaalilla.

  Lootan soittaminen on hyvin lähellä tavallisen rumpusetin soittamista, soundi on perinteistä rumpusettiä hiljaisempi ja soveltuu näin erinomaisesti paikkoihin, joissa täytyy soittaa hiljaa tai kevyesti.

  Rumpusetin pedaali, symbaali ja kapulat mahtuvat Lootan bassorummun sisään kuljetuksen ajaksi. Virvelirumpu käännetään toisin päin ja koko setti on helppo roudata kerralla. Kätevää!

  Sisältää:

  • Loota Cajon istuinpehmusteella
  • Loota Virveli
  • Loota Crasher
  • Symbaaliteline
  Lisätiedot

  Lisätiedot

  Merkki Loota Percussion