Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Loota Percussion Cognac Burst Rumpusetti

Lisää kuvia

Loota Percussion Cognac Burst Rumpusetti
579,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus

Cajon, Ainutlaatuinen roudausystävällinen akustinen rumpusetti, Sisältää cajonin, virvelin & hi-hatin, Uusi malli jossa pehmuste istuinosassa, Upea Cognac Burst -viimeistely

Lue lisää
TAI
Voit maksaa myös erissä
31.99€/kk - 24 kk erämaksu
103.62€/kk - 6 kk erämaksu
33.73€/kk - Tili
54.62€/kk - 12 kk erämaksu
200.25€/kk - 3 kk erämaksuOsta nyt, maksa joustavasti!

Osta 199 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Loota on Cajon-henkinen rumpusetti maukkailla perkussio-soundeilla ja helposti roudattavassa koossa! Tuo iskeviä rytmejä akustiselle keikalle, mausta isompaa bändiä tai sooloile mielesi mukaan! Suomessa suunniteltu ja rakennettu setti on 100% koivua ja soveltuu soundinsa puolesta kaikkeen akustiseen musiikkiin.

Ainutlaatuista Lootaa voit soittaa ergonomisesti kuin rumpusettiä. Setin voi pakata yhteen kuljetuslaukkuun ja se on helppo kuljettaa mukana.

Loota on käsityönä koivusta valmistettu rumpusetti jossa on bassorumpu, virveli sekä symbaali ja crasher-tyyppinen hi-hat. Lootaa soitetaan pehmeillä rumpukapuloilla tai vispilöillä ja bassorumpua vaijeripedaalilla.

Lootan soittaminen on hyvin lähellä tavallisen rumpusetin soittamista, soundi on perinteistä rumpusettiä hiljaisempi ja soveltuu näin erinomaisesti paikkoihin, joissa täytyy soittaa hiljaa tai kevyesti.

Rumpusetin pedaali, symbaali ja kapulat mahtuvat Lootan bassorummun sisään kuljetuksen ajaksi. Virvelirumpu käännetään toisin päin ja koko setti on helppo roudata kerralla. Kätevää!

Sisältää:

  • Loota Cajon istuinpehmusteella
  • Loota Virveli
  • Loota Crasher
  • Symbaaliteline
Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Loota Percussion