Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

ROLAND TD-1KPX V-Drums Sähkörumpusetti

Lisää kuvia

ROLAND TD-1KPX V-Drums Sähkörumpusetti
1 013,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
Laadukas sähkörumpusarja Mesh-kalvollisilla virveli- ja tomipadeilla, Sis. Kick Pad, Snare (PDX-8), Hi-Hat (CY-5), Hi-Hat Pedal (FD-9), Tom x 3 (PDX-6), Crash (CY-5), Ride (CY-5), Drum Stand (MDS-TDKP1), 15 erilaista rumpusetti-soundia, Harjoittelutoiminnot, 15 biisitaustaa, Metronomi, Kuulokeliitäntä, USB, Paino 14.7kg
Lue lisää
TAI
Voit maksaa myös erissä
52.01€/kk - 24 kk erämaksu
175.95€/kk - 6 kk erämaksu
59.01€/kk - Tili
90.78€/kk - 12 kk erämaksu
344.92€/kk - 3 kk erämaksuOsta nyt, maksa joustavasti!

Osta 199 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Roland TD-1KPX on V-Drums-valikoiman uusin kannettava lisäys. Huolimatta minimaalisesta tilan tarpeestaan ja keveydestään, TD-1KPX:ssä on tukeva teline vankkaan soittoon sekä Rolandin kuuluisat mesh-kalvoilla varustetut V-Padit virvelissä ja tomeissa.

Padien ansiosta saat luonnollisen palautuksen lyöntiin, hyvän soittotuntuman sekä soitettavuuden. Kekseliäs taittuva rakenne mahdollistaa telineen pakkaamisen sekunneissa, näin kuljetus ja säilytys on helppoa eikä padeja tai symbaaleja tarvitse irrottaa.

Pystytys on ultrahelppoa, voit soittaa TD-1KPX:llä missä vain - kotona, keikoilla tai harjoituskämpällä. Lisäät vain bassaripedaalin tai V-Drums kick trigger -pedaalin** ja ala soittaa! **Bassarin pedaali ja kick trigger -pedaali ovat lisävarusteita.

  • Kannettavat V-Drumsit - kompakti ja kevyt rumpusetti, jota voidaan soittaa missä tahansa
  • Innovatiivinen, taittuva rakenne - menee kasaan ilman, että padeja tai symbaaleja tarvitsee irrottaa
  • Mesh-kalvot - Rolandin kuuluisat V-Padien lomitetut kalvot virvelissä ja kaikissa tomeissa antavat upean soittotuntuman ja luonnollisen vasteen
  • Helppokäyttöinen - TD-1 äänimodulissa on tarkkaan valittuja korkealaatuisia soundeja, metronomi, Coach-toiminnot sekä mukana soitettavia kappaleita
  • Kustomoi lisävarusteilla - oma kuljetuslaatikko koko setille (mukaan lukien symbaalit ja pedaalit), hiljaiset kick trigger -pedaalit ja muuta

HELPPO KASATA JA NOPEA TAITTAA KASAAN

TD-1KPX:n innovatiivinen taittuva teline on kestävä, tukeva ja erittäin helppo koota. Tarvitset vain rumpujen viritysavaimen ja olet valmis soittamaan sekunneissa. Levitä kaikki, säädä telineen ja padien asennot, kiinnitä bassarin pedaali (lisävaruste) ja ala soittaa. Kun harjoitukset tai keikka on ohi, teline taittuu kasaan yllättävän pieneksi, helposti kuljetettavaksi tai säilytettäväksi kotona nurkassa, pöydän alla tai kaapissa. Taittuva teline taipuu moniin paikkoihin ja tilanteisiin, TD-1KPX on todellakin monen tilanteen setti.

VIRVELI- JA TOMIPADIEN MESH-KALVOT

Kahdeksan tuuman PDX-8 ja kuuden ja puolen tuuman PDX-6 mesh-kalvollisissa V-Padeissa on Rolandin erittäin toimiva kahden triggerin rakenne, joka tuottaa tarkan ja tasaisen kalvo- ja kantti-triggauksen. PDX-8-virvelipadissa kantti mukaan luettuna lyöntialuetta on 10 tuumaa, näin saat mukavasti ja hiljaisesti lyötyä kantti-iskut. Pelteinä ja hihattina toimivat CY-5-symbaalipadit ovat 10 tuumaisia, niiden soittotuntuma on heiluriliikkeen ansiosta rumpaleille mieleen. Symbaaleissa on normaalin soittoalueen lisäksi erillinen reunatriggeri, näin soittokokemus on tuttu. Hihatissa puolestaan siirtymä avoimesta suljettuun soundiin hienovaraisine välisoundeineen on saumaton.

HARJOITUSTOIMINNOT PITÄVÄT SINUT MOTIVOITUNEENA JA TEKEVÄT HARJOITTELUSTA HAUSKAA

TD-1KPX-moduliin on sisällytetty joukko nautittavia toimintoja, jotka kannustavat oppimaan riippumatta opetatko itseäsi soittamaan, opiskeletko normaalisti opettajan ohjauksessa tai haluatko vain yksinkertaisesti pitää taitosi terävinä. Voit pitää tätä settiä ikään kuin omana rumpuopettajanasi ja henkilökohtaisena taustabändinäsi. Modulissa on valikoima tekniikan kehittämiseen ja motivaation parantamiseen tarkoitettuja toimintoja, jotka myös auttavat Sinua saamaan kaiken irti harjoitteluajasta. Soita metronomin mukana ja tiukenna ajoitustasi, käytä Coach-tilaa kehittääksesi ja ylläpitääksesi nopeutta, kestävyyttä ja tarkkuutta. Valmistaudu keikoille tai harjoituksiin soittamalla sisäisten kappaleiden mukana tai kytke älypuhelin tai musiikkisoitin Mix In -liittimeen ja soita suosikkikappaleidesi mukana. Äänitystoiminto antaa Sinulle välitöntä palautetta edistymisestäsi.

ÄÄNITÄ TIETOKONEELLESI YHTÄ USB-KAAPELIA PITKIN

TD-1KPX ei ole vain erillinen, itsenäinen järjestelmä, se on myös erinomainen tapa tehdä musiikkia tietokoneella. Modulissa on oma USB-MIDI interface, joka tekee kommunikoinnin tietokoneen musiikkiohjelman kanssa helpoksi. Tarvitset vain yhden USB-kaapelin, et muuta rautaa.* Anna vaikka viimeisimpään mestariteokseesi live-rumpufiilistä äänittämällä soittoasi musiikki-ohjelmaan. Tai käytä Rolandin ilmaista V-Drums Friend Jam -ohjelmaa, jossa on jamiraitoja, harjoitteita sekä mahdollisuus kisata muiden V-rumpaleiden kanssa ympäri maailman. Teitpä niin tai näin, TD-1KPX on rumpusetti, jolla pääsee pitkälle.
*Tarvitset audiokaapeleita, jotta saat syötettyä tietokoneen audion TD-1KPX:hen monitoritarkoituksissa.

KUSTOMOI SETTI HILJAISEKSI

Korvaa normaali bassaripedaali KT-9 tai KT-10 Kick Trigger -pedaalilla ja voit harjoitella hiljempaa, etkä häiritse naapureita. KT-9:n ja KT-10:n innovatiivisen rakenteen ansiosta säilytät autenttisen pedaalifiiliksen ja soittotekniikan, mutta normaaleille bassaripadeille ominaiset tärinät ja hälyäänet minimoituvat. Kahdella KT-10-pedaalilla voit jopa emuloida tuplabassarisettiä. Settiin kuuluva FD-9 Hi-Hat Control -pedaali puolestaan on jo valmiiksi erittäin hiljainen. Edellämainitut yhdistettynä hiljaisiin mesh-kalvopadeihin tekevät TD-1KPX:stä mahdollisesti hiljaisimman harjoittelurumpusetin, mitä Sinulla on koskaan ollut.

Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Roland