Suomi English Sverige

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Roland TD-27KV Sähkörumpusetti

Roland TD-27KV Sähkörumpusetti
2 999,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Varastossa
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
TD-27KV Electronic Drum Kit+MDS-STD2 Drum Stand, V-Drums digirummut vaativaan käyttöön kotona, livenä ja studiossa, 3 tomia, 2 crash-padia, 18” ride-symbaalipadi useilla sensoreilla ja sammutustoiminnolla, 14” virveli mesh-kalvolla ja useilla iskualueilla, Monipuolinen TD-27 äänimoduuli, 100 rumpusettiä, Huippulaadukkaat rumpusamplet, Harjoitustoiminnot, Äänitystoiminnot, Tilaäänimallinnus, Kattavat efektit, Bluetooth, USB Audio Interface ja jopa 28 audiokanavaa, Omien sample-tiedostojen tuonti, MIDI, Monipuoliset liitännät, Sisältää telineen
Lue lisää
TAI
NYT ILMAINEN TOIMITUS kaikille yli 50€ tilauksille!
Voit maksaa myös erissä
1026.45€/kk - 3 kk erämaksu
271.48€/kk - 12 kk erämaksu
174.69€/kk - Tili
522.78€/kk - 6 kk erämaksu
146.61€/kk - 24 kk erämaksuKuvaus

Yksityiskohdat

Roland TD-27KV V-Drums digirummut tarjoavat seuraavan sukupolven soittokokemuksen! TD-27KV setti tuottaa soundin ja vasteen, johon ainoastaan V-Drumsit kykenevät. Sen ytimenä on tehokas uusi TD-27-ääniyksikkö, joka on täynnä ensiluokkaisia, täysin muokattavia rumpu- ja symbaalisoundeja. Edistynyt digitaalinen triggeriteknologia lukee jokaisen soiton nyanssin erittäin tarkasti, suurikokoisissa rummuissa ja symbaaleissa on poikkeuksellinen tuntuma akustisen setin kaltaisena ilmavana kokonaisuutena.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Keskikokoinen V-Drums-setti, huippuluokan soundi
 • TD-27-äänimoduli, huippumalli TD-50:stä polveutuva Prismatic Sound Modeling
 • 14” digitaalinen virveli ja 18” CY-18DR digitaalinen ride-symbaali, joissa usean sensorin triggaus; vertaansa vailla olevaa dynamiikkaa ja tarkasti iskuja paikantavaa luentaa
 • Suurikokoiset padit ja symbaalit tuottavat akustisen kaltaisen soittokokemuksen
 • Soita rumpuja inspiroivissa tiloissa PureAcoustic Ambience -teknologian siivittämänä
 • Selkeä käyttöliittymä, nopeat ja helpot valinnat ja rumpusoundien personointi
 • Käytä omia WAV-sampleja SD-kortilta
 • Stereo mix-lähtö sekä kaksi vapaasti ohjattavaa lähtöä yksittäisten rumpujen ohjaamiseen PA:han
 • Integroitu 28 kanavan USB Audio Interface käyttöön audio-ohjelmien kanssa
 • Kolme lisätriggerituloa helppoon setin laajentamiseen
 • Bluetooth rumpujen soittamiseen älypuhelimesta tai tabletista soivan musiikin mukana
 • Omia harjoitustoimintoja rumpujen soittotaidon kehittämiseen
 • Mitat (LxSxK): 1500x1200x1200mm

 • Kokonaispaino: 32 kg

Settiin kuuluu:

 • 1x TD-27 Drum Sound Module
 • 1x PD-140DS Snare
 • 3x PDX-100 Tom
 • 1x VH-10 Hi-hat
 • 1x CY-12C Crash 1
 • 1x CY-13R Crash 2
 • 1x CY-18DR Ride
 • 1x KD-10 Kick
 • 1x MDS-STD2 teline
 • Asennusohjeet
 • Käyttöohjeet
 • Rumpuavain
 • Kytkentäkaapelit
 • Virtalähde
 • TD-27 moduulin kiinnitysteline

Lue lisää:

Suuremmat padit ja symbaalit
Monet elektroniset setit tuntuvat varsin erilaisilta kuin akustiset johtuen pääosin pienistä padeista ja matalammasta korkeudesta. TD-27KV:n suuren läpimitan padit ja symbaalit poistavat tämän mielikuvan, setti on ilmava ja tuttu tuntumaltaan jokaiselle rumpalille. 14” x 4.3” virveli ruostumattomasta teräksestä sekä 10” tomit, joissa on Rolandin maineikkaat monen kerroksen mesh-kalvot. Mesh-kalvoissa on erinomainen soittotuntuma ja luonnollisen pompun takaava säädettävä kireys. 12" hi-hat-symbaalit kiinnitetään normaaliin hi-hat-telineeseen, 18" ride sekä 12" ja 13" crashit puolestaan tukeviin puomitelineisiin. Symbaalien kapulatuntuma on erinomainen ja heiluriliike autenttinen.

14” Digitaalinen virveli ja 18” Digitaalinen ride-symbaali
Rolandin uraauurtava padien digitaaliteknologia tuo vieläkin syvempää realismia V-Drumseilla soittoon. Digitaaliset virveli- ja ride-padit kytketään TD-27-moduliin USB-kaapeleilla, ääniyksikön kanssa yhdessä toimien ne tuottavat luonnollisimman ilmaisun, rumpujen soittosi kuullaan uskomattoman yksityiskohtaisesti. Useat sensorit sekä salamannopea prosessointi takaavat uskomattoman vasteen, voit soittaa normaalilla tavalla, luonnollisesti. Virveliin soitetut ghostit, rim shotit ja kantti-iskut luetaan ja käännetään äärimmäisen tarkasti, ridessä puolestaan on laaja sointialue sekä mahdollisuus vaimentaa sointi pelkällä kosketuksella kylkeen tai kupuun.

Prismatic Sound Modeling -mallinnus
Huippumalli TD-50:stä polveutuva TD-27-äänimoduli on täynnä rumpuja, jotka elävät ja hengittävät kuin akustiset instrumentit. Aloitamme samplaamalla hienoimmat rummut, perkussiot ja symbaalit - sekä vintage että modernit - maailmanluokan äänitysstudioissa. Sampleihin tehdään sen jälkeen Rolandin ainutlaatuinen Prismatic Sound Modeling, näin ne saadaan eloon käyttäytymismallinnuksella, jota on kehitetty yli kaksi vuosikymmentä. Joka kerran rumpua tai symbaalia lyödessäsi et ainoastaan triggaa äänitettyä soundia - soitat kokonaista instrumenttia, joka vastaa kaikilla tavoin kuin akustinen vastineensa. Käytössäsi on ennenkokematon sointialue.

Luo (ja rakenna) oma settisi
Akustisissa rummuissa teet oman soundisi kalvotyyppiä vaihtamalla, viritystä säätämällä, vaimentamalla, säätämällä virvelin maton kireyttä, vaihtamalla bassarin nuijaa ja niin edelleen. Kaikki tämä onnistuu myös TD-27-modulissa, saat muokattua kustomoituja settejä jokaiseen tilanteeseen. Valitse padi lyömällä sitä ja säädä sen jälkeen soundia halutun kaltaiseksi käteen sopivilla säätimillä ja intuitiivisilla editointityökaluilla. Muokkaukset tallentuvat automaattisesti, joten voit aina keskittyä soittamiseen. Voit myös ladata omia samplejasi ja kerrostaa niitä sisäisten soundien kanssa ja näin tehdä seteistä vielä enemmän omiasi.

PureAcoustic Ambience Technology
Uusi PureAcoustic Ambience Technology optimoi joka setin luoden uskomattoman luonnollisen tilaäänikentän soitettaessa. Voit mennä myös syvemmälle ja säätää jokaisen setin mikkisijoitteluita ja valita yleissoundin uudella overhead-mikkisimulaattorilla. Lopuksi, monipuoliset omat multiefektit ja miksausvalmiudet antavat käyttöösi täysikokoisen studiokonsolin tehon; voit säätää transientteja, parametrisiä EQ:ita, kompressoreita, kaikuja, viiveitä ja muita halusi mukaan.

Monipuolista kytkettävyyttä lavalle ja studioon
TD-27KV:ssa on fantastinen soundi livenä tai studiossa, monet liitäntämähdollisuudet takaavat sen. TD-27-modulissa on stereolähtö koko setille sekä kaksi erillistä lähtöä, joista voit lähettää bassarin, virvelin ja muita soundeja mikseriin erikseen prosessoitaviksi. Studiossa modulin USB audio interface tekee helpoksi tietokoneen käytön musiikin teossa. Käytössäsi on jopa 28 audiokanavaa yhdellä kaapelilla. MIDI toimii myös USB:n ja omien liittimien kautta, voit tahdistaa muita MIDI-laitteita ja trigata tietokoneohjelman soundeja.

Setin laajentaminen on helppoa
Kun käytät TD-27KV:a, et ole sidottu yhdenlaiseen settiin. Käyttämällä TD-27:n kolmea lisätriggerituloa, saat helposti lisättyä tomi- ja symbaalipadeja arsenaalisi laajennukseksi. Mitä ajatteletkaan, lisätriggeritulot ovat avain ihanteelliseen rumpusettiisi.

Bluetooth-liitettävyys ja sisäiset opetustoiminnot
Sisäänrakennetun Bluetoothin ansiosta saat langattomasti striimattua audiota älypuhelimelta tai läppäriltä moduliin, näin saat helposti soitettua kuulokkeista soivan musiikin mukana. Soita suosikkiraitojesi mukana tai miksaa YouTube-oppitunti setin soundin oheen. Sisäiset oppimistoiminnot kehittävät taitoja ja seuraavat kehitystäsi, monipuolinen metronomi puolestaan auttaa kehittämään sisäistä kelloasi. Voit koska tahansa äänittää soittoasi ja kuunnella sitä pannen merkille seikat, joita pitää vielä työstää.

Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Roland