Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Seymour Duncan Black Winter Set 8-Strg Kitaramikrofonisetti

Lisää kuvia

Seymour Duncan Black Winter Set 8-Strg Kitaramikrofonisetti
346,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
Passiivinen humbucker-mikkisetti 8-kieliseen kitaraan, Extreme-metalliin ja rankkoihin säröihin varta vasten tehdyt humbucker-mikit, Aggressiivinen soundi, Keraamiset magneetit, Käsintehty USA:ssa, Erikoislogo, Musta
Lue lisää
TAI
Voit maksaa myös erissä
21.25€/kk - 24 kk erämaksu
64.78€/kk - 6 kk erämaksu
20.15€/kk - Tili
35.2€/kk - 12 kk erämaksu
122.58€/kk - 3 kk erämaksuOsta nyt. Maksa myöhemmin!

Toimitamme kaikki kitarat ja bassot soittovalmiiksi säädettyinä!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Seymour Duncan Black Winter Set 8-Strg on Pohjolan rankkoihin metallisoundeihin mittatilauksena toteutettu humbucker-setti. Tämä versio on tehty 8-kielisiin kitaroihin ja optimoitu mataliin vireisiin.

Black Winter -mikit ovat Musamaailman ja Seymour Duncan Custom Shopin ideoima erikoistuote, jota suunnitteluvaiheessa testasivat mm. sellaiset kitaristin kuin Keith Merrow, Ola Englund (Six Feet Under, The Haunted), ja Teloch (Mayhem). Tuloksena on rakenteeltaan uniikki ja äärimmäisiin metallisäröihin sekä aggressiivisimpiin riffeihin tehty passiivi-humbucker, jota on saatavana tavallisena ja trembucker-versiona Floyd Rose -tyyppisellä tallalla varustettuihin kitaroihin sekä 7- ja 8-kielisiin kitaroihin sopivina malleina.

Mikit on toteutettu kolmella keraamisella magneetilla ja Seymour Duncan Custom Shopin varta vasten kehittelemällä käämityksellä. Tämän ansiosta soundi on hevimpi ja paksumpi kuin Duncanin muissa ison ulostulon humbuckereissa (esim. Duncan Distortion), mutta silti myös selkeämpi. Black Winterin vaste nopeaan soittoon on myös omaa luokkaansa, eli soundi ei puuroudu isollakaan säröllä.

Black Winter -mikit toimivat erityisen hyvin kitaroissa, joiden ominaissointi on tumma tai keskitaajuuksille painottuva.

Ominaisuudet

  • Tehtaalla kalibroitu humbucker-mikkisetti
  • 8-kielisiin kitaroihin
  • Käsintehty USA:ssa
  • 3 keraamista magneettia
  • Musta, musta aluslevy, mustat ruuvit
  • Logotekstit vanhalla fontilla
Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Seymour Duncan