Esa Holopainen - ESP Guitars

Saimme äskettäin kunnian toimittaa Amorphis-kitaristi/säveltäjä/perustajajäsen Esa Holopaiselle tämän upean ESP Custom Shop -kitaran! Esa on pitkäaikainen ESP-artisti ja nähty useimmiten ESP Eclipse -mallien kanssa, mutta nyt mies oli innostunut aivan toisenlaisesta kitarasta.

Tämä uniikki kitara lainaa mausteita muotoiluunsa tietyistä vanhemmista offset-malleista. Eclipsestä on myös otettu hiukan vaikutteita esim. terävään oikeaan sarveen. Sopivan pienikokoinen runko on sekä mahtava käsitellä että hyvin soiva, kiitos laadukkaan mahongin. Otelauta on eebenpuuta ja syvällä liimaliitoksella toteutettu kaula vaahteraa. Nauhoja on 22kpl ja otelaudan sivumerkit hohtavat pimeässä. Mikkeinä on Seymour Duncan 59 Model kaulassa ja Custom tallamikkinä. Push/pull-potikka puolittaa kelat. Hihnatapit ovat Schallerin S-Locks -mallit, virittimet Sperzelin mallistosta ja tune-o-matic -tyyppinen talla ToneProsin valmistama. Esa käyttää DR Strings kieliä, paksuudet ovat 11-52 ja vireenä tässä standardi D.

ESP Custom Shop Esa 2018

Amorphis keikkailee loppuvuonna ahkerasti Suomessa - osa keikoista on jo loppuunmyyty. Alkuvuodesta bändi suuntaa Keski-Eurooppaan sekä muihin Pohjoismaihin. Tsekkaa kaikki keikat ja hanki lippuja: amorphis.net

Suunnitteletko oman yksilöllisen kitaran tai basson hankintaa? Ota meihin yhteyttä, autamme sinua toteuttamaan unelmasi.