Metallica-kilpailu

Metallica-liput on arvottu! Musamaailma, ESP Guitars ja Metallica järjestivät mahdollisuuden voittaa lippupaketit Metallican WorldWired-kiertueen Suomen-keikoille Hartwall Arenalla 9. ja 11. toukokuuta.

Kilpailu keräsi tuhansittain innokkaita osallistujia. Iso kiitos teille kaikille! Voittajat on nyt arvottu oikein vastanneiden keskuudesta.

Lippupakettien voittajat ovat: Olli Hartikainen ja Sampo Soininen. Kumpikin saa napata vielä yhden onnekkaan kaverinsa keikalle mukaan. Valtavat onnittelut voittajille!

James Hetfield - ESP Custom Shop Snakebyte

Kysyimme kilpailussa, mikä ESP Guitars -nimikkomalli James Hetfieldillä on oheisessa kuvassa. Oikea vastaus on Snakebyte. Hetfield on jo pitkään tehnyt yhteistyötä ESP:n kanssa ja tuloksena on syntynyt lukuisia nimikkomalleja, jotka vastaavat miehen vaatimuksiin kitaran soitettavuudesta ja luotettavuudesta.

Kuvan soitin upealla vaahterakannella ja näyttävällä värityksellä on ESP Custom Shop -yksilö. Snakebyte on saatavana myös useina ESP- ja ESP LTD -malleina, joten jokainen pääsee halutessaan nauttimaan maailman tunnetuimman metallibändin ja sen rytmikitaristin muovaamista huipputyökaluista!

Tutustu Metallica-kitaristien ESP Guitars nimikkomalleihin:
ESP James Hetfield Signature Series
ESP Kirk Hammett Signature Series