Blackstar-kilpailun voittaja Sanna Vänskä

Supersuosituksi nousseen Blackstar-kilpailumme voittaja on Sanna Vänskä!

Järjestimme juhlavuotemme kunniaksi Blackstar-aiheisen kilpailun, jonka huikeana palkintona oli 895 euron arvoinen Blackstar HT Soloist 60 täysputkikombo. Kilpailu sai todella paljon vastauksia, oikeitakin melkein 2000 kappaletta. Kiitos kaikille osallistuneille!

Kilpailu vaati hiukan tutkimustyötä Blackstarin tuotteisiin. Kysyimme, minkä uuden putkivahvistinmalliston Blackstar julkaisi äskettäin ja vastaus on Artist Series, joka tarjoaa 15W ja 30W täysputkikombot täyteläisellä soundilla.

Lisäksi pyysimme nimeämään yhden Blackstarin lifestyle-vahvistimen. Vastaukseksi käyvät minikokoinen, paristoillakin toimiva FLY 3 ja monitoimilaite (ID:Core) BEAM, joka toimii niin akustisen kitaran, basson kuin sähkökitarankin kanssa ja bluetooth-yhteydellä musiikin toistoon.

Voittajaksi arvottiin Sanna Vänskä Espoosta. Voitto osui hienoon saumaan, sillä itsekin kitaraa soittava neito oli juuri suunnitellut uuden vahvistimen hankintaa. Voittajan musiikkimaku kallistuu raskaampaan osastoon ja sitä kelpaa Soloistilla veivata - tehoa tästä 1x12” putkikombosta löytyy tarpeeksi ja soundit ovat monipuoliset. Lisäksi perusterve soundi tarjoaa vankan pohjan efektipedaaleille.

Toivotamme voittajalle paljon onnea ja mukavia soittohetkiä uuden vahvistimen kanssa!