Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Loota Percussion Piccolo Snare Cornfield Yellow

Lisää kuvia

Loota Percussion Piccolo Snare Cornfield Yellow
115,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
Loota Piccolo virvelirumpu 8”, Voidaan kiinnittää clamp-kiristimellä ja adapterilla esim. hi-hat- tai symbaalitelineeseen. Suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Viimeistelynä Cornfield Yellow
Lue lisää
TAI
Voit maksaa myös erissä
10.59€/kk - 24 kk erämaksu
26.28€/kk - 6 kk erämaksu
8.95€/kk - Tili
15.95€/kk - 12 kk erämaksu
45.58€/kk - 3 kk erämaksuOsta nyt. Maksa myöhemmin!

Toimitamme kaikki kitarat ja bassot soittovalmiiksi säädettyinä!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Loota Piccolo on 8-tuumainen virvelirumpu Loota cajon-settiin. Normaalia virveliä pienempi koko ja korkeampi soundi. Kiinnitys onnistuu kätevästi clampilla symbaali- tai hihat-telineeseen.

Mikä Loota?
Loota on Cajon-henkinen rumpusetti maukkailla perkussio-soundeilla ja helposti roudattavassa koossa! Tuo iskeviä rytmejä akustiselle keikalle, mausta isompaa bändiä tai sooloile mielesi mukaan! Suomessa suunniteltu ja rakennettu setti on 100% koivua ja soveltuu soundinsa puolesta kaikkeen akustiseen musiikkiin.

Ainutlaatuista Lootaa voit soittaa ergonomisesti kuin rumpusettiä. Setin voi pakata yhteen kuljetuslaukkuun ja se on helppo kuljettaa mukana.

Loota on Suomessa suunniteltu ja käsityönä koivusta valmistettu rumpusetti jossa on bassorumpu, virveli sekä symbaali ja crasher-tyyppinen hi-hat. Lootaa soitetaan pehmeillä rumpukapuloilla tai vispilöillä ja bassorumpua cajon-pedaalilla.

Lootan soittaminen on hyvin lähellä tavallisen rumpusetin soittamista, soundi on perinteistä rumpusettiä hiljaisempi ja soveltuu näin erinomaisesti paikkoihin, joissa täytyy soittaa hiljaa tai kevyesti.

Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Loota Percussion