Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Roland Micro Cube Bass RX Bassovahvistin

Alennus - 17,00 €

Lisää kuvia

Roland Micro Cube Bass RX Bassovahvistin

283,00 €

Hinta (Tarjous) 266,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
Kompaktin kokoinen bassokombo stereosoundilla, 8 laadukasta vahvistinmallinnusta, 6 digitaaliefektiä, 3-alueinen EQ, Kromaattinen viritysmittari, Metronomi, Monipuoliset rytmitoiminnot harjoittelua varten, Kuulokeliitäntä, Linjatulo esim. taustabiiseille, Toimii myös paristoilla
Lue lisää
TAI
Voit maksaa myös erissä
17.56€/kk - 24 kk erämaksu
51.45€/kk - 6 kk erämaksu
15.49€/kk - Tili
28.53€/kk - 12 kk erämaksu
95.92€/kk - 3 kk erämaksuOsta nyt. Maksa myöhemmin!

Toimitamme kaikki kitarat ja bassot soittovalmiiksi säädettyinä!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Roland Micro Cube Bass RX on todella kätevän kokoinen bassovahvistin stereosoundilla, hyvillä vahvistinmallinnuksilla ja efekteillä sekä monipuolisilla rytmitoiminnoilla.

Uutta kaiutinteknologiaa

Kaiuttimet on kustomoitu ja suunniteltu erityisesti MICRO CUBE BASS RX -vavistimelle. Se on todella kompakti vahvistin, jossa on laadukas ja vaikuttava soundi.

Stereovahvistin

Kaksi vahvistinta ja neljä kaiutinta tuottavat stereosoundin joka on itse kuultava. Vahvistin toistaa myös sellaisia bassoääniä, jotka yleensä ovat harvinaisia tämän kokoiselle kaapille.

Paristokäyttöinen

MICRO CUBE BASS RX -vahvistin toimii paristoilla ja verkkolaitteella*. Tiesitkö muuten, että se on paristokäyttöisten bassovahvistimien pioneeri! *Verkkolaite sisältyy hintaan

COSM-vahvistinmallinnukset

Kitaristit ja basistit ovat jo kauan turvautuneet Roland- ja BOSS-efekteihin. Maailmalla hyvin tunnustettu efekti-teknologia hyödyttää myös MICRO CUBE BASS RX:ää. Vahvistimessa on 8 COSM-vahvistinmallinnusta, 6 digitaaliefektiä, 3-alueinen EQ ja kromaattinen viritysmittari

Rhythm Guide

Metronomi on tunnetusti musiikinopiskelijan paras ystävä. Joskus sen yksitotinen "klik, klik, klik, klik" saattaa kuitenkin ärsyttää. MICRO CUBE BASS RX:n Rhythm Guide on aivan toista maata. Se on kuin rumpali soittaisi vahvistimen sisällä. Voit valita soittokaveriksi erilaisia komppeja, kehittää rytmisiä taitojasi tai jamitella muuten vain.

Ulostulo (Phones/Recording)

Liitä kuulokkeet ja soita hyvällä stereosoundilla häiritsemättä toisia, tai kytke vahvistin suoraan tallentimeen virheettömän soundin taltioimiseksi.

Sisäänmenot

Line-sisäänmenoon voidaan liittää basso tai mikrofoni. Stereo Aux-sisäänmeno on tarkoitettu ulkopuoliselle äänilähteelle. (iPod®, CD/MP3-soitin jne.)

Ominaisuudet

  • Stereovahvistin ja uudellen suunnitellut 4 x 4" (10cm) kaiuttimet.
  • 8 COSM®-vahvistinmallinnusta, 6 digitaaliefektiä ja kromaattinen viritysmittari.
  • Rhythm Guide -toiminto erilaisiin rytmisiin harjoituksiin.
  • Stereo AUX-sisäänmeno ulkopuolisen äänilähteen liittämiseksi (CD-/MP3-soitin), Phones/Recording -ulostulo.
  • Toimii paristoilla (6 x AA, max 13 tuntia) ja verkkolaitteella.
  • Kantohihna
Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Roland